Wie zijn wij?

Mijn naam is Roy Albrecht, eigenaar en directeur van Albrecht E-Techniek BV. We zijn gevestigd in Lelystad en actief als elektrotechnisch installateur sinds 2017. Voorheen hebben we 10 jaar lang een zzp bedrijf gerund, maar we hebben de stap naar een nieuwe onderneming genomen vanwege onze groei en om onze klanten beter te kunnen helpen. Sinds 2022 zijn we ook een erkend installateur bij InstallQ en we verwachten halverwege 2023 VCA-gecertificeerd te zijn. Momenteel hebben we een team van 15 monteurs, projectleiders, tekenaars en engineers in vast dienstverband.

Albrecht E-Techniek is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties, met name in renovatie en nieuwbouw, evenals in luxe woningbouw. Maar ook voor kleine onderhoudsklussen, zoals het vervangen van de groepenkast, het aanpassen van lichtpunten en schakelaars, en het plaatsen van rookmelders volgens NEN 2555, zijn we de juiste partij. Wij zijn ook gespecialiseerd in het installeren van complete domotica systemen. Wij ontwerpen en tekenen elektrische installaties volgens geldende normen en geven advies over de juiste verlichting met behulp van lichtplannen.

Bovendien zijn we adviseur op het gebied van de energietransitie en duurzaamheid. Dit doen we door het verzorgen en installeren van LED-verlichting, PV-installaties, warmtepompinstallaties, laadpalen voor elektrische auto’s, aanvragen voor verzwaring van NUTS-leveranciers, installaties conform BENG en gasloze installaties.

We hebben diverse merken op voorraad en onze monteurs zijn volledig opgeleid om de diverse installaties op de juiste manier te kunnen monteren. Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op of vraag geheel gratis én vrijblijvend een offerte aan.

Bespaar op energie
Gasloos
Wamwater / CV / Vloerverwarming